Okategoriserade

Vi som bloggar

Välkommen till Arbets- och miljömedicinbloggen! Den här bloggen drivs av engagerade medarbetare från Arbets- och miljömedicin i Linköping. Sedan starten 2015 har vi skrivit närmare 200 blogginlägg och vi har över 48 000 läsare per år. Det har varit roliga år som lett till många diskussioner och givande samarbeten även utanför bloggen.

Vi skriver om aktuella arbetsmiljöfrågor som berör många i arbetslivet och även om faktorer i miljön som påverkar vår hälsa. Att blogga är ett sätt för oss att nå ut med forskning, aktuell kunskap och skapa debatt kring dessa frågor. Via bloggen får du också ta del av reflektioner från vår vardag som experter inom arbets- och miljömedicin.

Nu utvecklas bloggen vidare och vi tar nya tag! Vi fyller på bloggteamet med fler medlemmar som skriver inlägg på bloggen. Vi bjuder också in gästbloggare regelbundet som debatterar olika frågor. Nedan kan du ta dela av vilka som ingår i vårt bloggteam.

Vi som bloggar: från vänster Ingela Helmfrid, Bengt Ståhlbom, Stefan Ljunggren, Charlotte Wåhlin, Lina Viita och Elisabeth Lindberg. Foto: Christian Nordén
Här är vi som bloggar

Vårt bloggteam består av olika professioner som specialistläkare, ergonom/fysioterapeut, psykolog, biolog samt yrkes- och miljöhygieniker:

  • Ingela Helmfrid, Biolog, doktorand
  • Bengt Ståhlbom, Verksamhetschef, Med. dr, certifierad yrkes- och miljöhygieniker (Ansvarig utgivare)
  • Stefan Ljunggren Med dr. Medicinsk Biolog, yrkes- och miljöhygieniker
  • Charlotte Wåhlin, Med dr. Ergonom/leg Fysioterapeut (Redaktör)
  • Lina Viita, leg Psykolog
  • Elisabeth Lindberg, Specialistläkare

Här kan du läsa mer om oss som ingår i bloggteamet: ”Vi som bloggar”

Skriv en kommentar på bloggen 

Du får gärna skriva kommentarer på de blogginlägg som vi gör. Kanske du har önskemål om vad vi ska skriva om? Att vi ska lyfta någon fråga med fokus på den bransch som du jobbar inom? Eller så kanske det är någon fråga som handlar om miljömedicin.

Prenumerera på bloggen

Du kan också välja att prenumerera på bloggen så får du information när det kommer ett nytt blogginlägg. Här kan du registerna dig: prenumerera på bloggen

Med hopp om sund arbetsmiljö och en hållbar miljö!
Arbets- och miljömedicinbloggen – Med hopp om sund arbetsmiljö och en hållbar miljö.  #Arbetsmiljö #Arbetsmedicin #Ergonomi #Psykologi #Miljö #Miljömedicin #Forskom Foto: Mats Jonsson
rssrssby feather
FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailby feather

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.